Læsning på Østerhåbskolen

Tidlig læsning

På Østerhåbskolen arbejder vi meget med elevernes læsning. Vi arbejder mod konkrete mål, og vi møder eleverne på deres niveau. Vi arbejder varieret og på mange kreative måder med bl.a. læse- og højtlæsningskonkurrencer, og vi forventer, at alle eleverne også læse hjemme i mindst 15-20 minutter om dagen.

Nederst på denne side kan du finde vores tre læsefoldere til hhv. indskolingen, 3.-4. årgang og 5.-6. årgang, hvor du kan finde gode råd, tips til at finde de rigtige frilæsnings bøger og en liste over skolens læsevejleder samt de ansatte, der er knyttet til læringscentrene.

Læsning på mellemtrinnet

På mellemtrinnet er eleverne godt i gang med at lære at læse og skrive. På Østerhåbskolen vil lærerne i alle fag undervise eleverne i at læse og skrive for at kunne tilegne sig viden og få gode oplevelser. Vi har et ønske om, at alle Østerhåbskolens elever synes det er sjovt at lære og en stor del af det, afhænger af evnen til at læse. Skolen læsevejleder har til hjælp med læsetræningen hjemme, udarbejdet nedenstående foldere, hvor I kan hente mange gode råd og tips til, at hjælpe jeres barn med læsningen.