Rene Uger

Hvert år i ugerne 36-40 er der Rene Uger for alle 5. klasser i Horsens Kommune. Her kan eleverne besøge bl.a. rensningsanlæg og genbrugspladser, få besøg af en skraldevogn og deltage i konkurrencen om flotteste "skralde-kunst" og konkurrencen om at indsamle mest skrald. I ugerne lærer eleverne en masse om affald, affaldssortering, genbrug og ikke mindst miljøet. I 2017 vandt 5.C den kommunale konkurrence om indsamling af mest affald med hele 61,9 kg skrald.

Læs mere om Rene Uger her: UdMedSkraldet

Design to Improve Life

Gennem de senest år har vi på Østerhåbskolen deltaget i Design to Improve Life Challenge. Udfordringen handler om, at elever på mellemtrinnet, altså 4., 5. eller 6. årgang, skal finde løsninger på de udfordringer, dagens samfund står overfor. Det kan fx være oversvømmelse, madspild, trafikale udfordringer og meget andet.

Link til artiklen "Elever på Østerhåbskolen vil redde liv".