Udmeldelse

Vi er sjældent glade for at sige farvel til en elev, men skal dit barn på efterskole, flytter I fra kommunen eller skal dit barn af en tredje eller fjerde årsag skifte skole, skal vi bede om, at du/I som forældre udfylder udmeldelsesblanketten og afleverer den på skolens kontor. Du finder blanketten på forældreintra under Dokumenter -> Fra kontoret. Husk at begge forældre skal skrive under på udmeldelsen såfremt begge forældre har forældremyndigheden.

Vi håber, du/I har haft en god dialog med lærerne omkring eleven samt den nærmeste afdelingsleder inden udmeldelsen finder sted. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt skolens kontor eller ledelsen. Se mere under Kontakt her på siden eller kontakt os via forældreintra.