Ny elev

Indskrivning ved skolestart

Skal dit barn starte i skole efter sommerferien, vil du modtage et brev i din digitale postkasse (e-boks) når det er tid til at skrive dit barn ind. Dette sker i december måned og fristen for indskrivning vil stå i brevet.

For indskrivning til start i august 2018 er fristen for indskrivning den 31. december 2017.

I Horsens Kommune skal indskrivning til skole ske digitalt via www.horsens.dk/skolestart
På denne side kan du finde svar på langt de fleste spørgsmål i forhold til at starte i skole
eksempelvis:

• Førskole fra 1. maj
  • Frit skolevalg – regler for at søge en anden skole
  • Skoledistrikter
  • Skoleudsættelse

Hvis du har brug for hjælp til at indskrive dit barn eller har spørgsmål, kan du kontakte
skolen på tlf. 76293230.

Vi skal gøre opmærksom på, at hvis dit barn skal på privatskole, skal du også anvende
den digitale indskrivning, hvor du har mulighed for at vælge privatskole.

Indskrivning

Vil du overflytte dit barn til Østerhåbskolen fra en anden skole, bedes du ringe til skolens kontor på tlf. 76293230. Kontorets personale vil sætte dig i kontakt med den rette afdelingsleder, som vil guide dig og dit barn gennem den videre proces.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte skolen.