Jul på Østerhåbskolen

På Østerhåbskolen fejrer vi julen i hele december måned. Vi pynter op med adventskranse, juletræer, jule blomster og -dekorationer og eleverne hænger pynt op i klasselokalerne. I vores SFO'er er der julearrangementer, hvor forældre, søskende, bedsteforældre og alle andre familievenner og -medlemmer kan komme på besøg og se, hvor eleverne har deres daglige gang.

På den sidste skoledag før juleferien går vi i kirke til julegudstjenester.

På Hattingafdelingen hygger vi med familien til bedsteforældredag med sang fra kirkekoret, luciaoptog og ikke mindst julebingo.

På Torstedafdelingen har vi i indkskolingen tradition for at lave et julemarked, hvor der er mulighed for at udfolde sine kreative evner, få en æbleskive eller fem, købe forskellige håndlavede glasdekorationer, smykker, fuglehuse og meget meget andet.