Jul på Østerhåbskolen

På Østerhåbskolen fejrer vi julen i hele december måned. Vi pynter op med adventskranse, juletræer, jule blomster og -dekorationer og eleverne hænger pynt op i klasselokalerne. I vores SFO'er er der julearrangementer, hvor forældre, søskende, bedsteforældre og alle andre familievenner og -medlemmer kan komme på besøg og se, hvor eleverne har deres daglige gang.

På den sidste skoledag før juleferien går vi i kirke til julegudstjenester.

Jul i indskolingen

I vores indskolingsafdelinger bliver der hygget og klippet julepynt. Sammen med SFO'erne bliver der holdt julemarked, hvor der er mulighed for at udfolde sine kreative evner, spise æbleskiver og hygge med klassekammerater, forældre og bedsteforældre. Sidste dag før jul er alle elever i kirke til juleafslutning.

Jul på mellemtrinnet

På mellemtrinnet i Torsted er der hver morgen i december højtlæsning og fællessang. Hele 6. årgang fra begge afdelinger været på juletur til Aarhus, hvor de var på City Chase og fik frokost på Aarhus Street Food. På Hattingafdelingen har hjemkundskabsholdene lavet risengrød i lange baner. Alle klasser har naturligvis også haft juleklippedag og slutter året af med juleafslutning i kirkerne.

Jul i udskolingen

I udskolingen er der på juleklippedagen konkurrence om det flotteste juleklip og i år lavede valgholdet Matematikken i Maden risengrød til hele afdelingen. Søstrene Jensen legaterne blevet uddelt til elever, som har udvist særlig flid og alle eleverne runder året af med juleafslutning i kirken.