Samskabelsesprojekter på Østerhåbskolen

På Østerhåbskolen deltager vi i mange forskellige projekter med andre skoler og virksomheder i Horsens kommune. Fælles for alle projekterne er, at de skal give eleverne en mere varieret hverdag med fx ture ud af huset, kreative opgaver, viden om forskellige erhverv og indblik i de mange muligheder for videre uddannelse.

Igangværende projekter

I øjeblikket kører blandt andet nedenstående projekter på Østerhåbskolen:

Udviklingsprojekt med Industrimuseet: 4.X og deres lærer Kaj Hüttel er blevet "adopteret" af Indrustrimuseet. Sammen vil de kigge nærmere på spørgsmålene om hvordan unge søger viden, hvad et museum kan give de unge, hvordan man formidler viden og meget andet.

Design to Improve Life: er et innovationsprojekt som er startet i år og kører over de næste 3 år for 4. årgang. Der bliver både naturligt inddraget både virksomhedsbesøg og eksterne formidlere i projektet. Læs mere om holdet som i efteråret 2015 gik videre til finalen her.

Svømmeundervisning: udbydes på 4. og 5. årgang i samarbejde med svømmeklubben.

Skole-kirkesamarbejde: for 2.-6. klasserne i Hatting er der mulighed for at gå til kor med en kirkeansat underviser. Kristendomsundervisning på mellemtrinnet laves endvidere i samarbejde med kirken.

Det gode arbejdsliv: er et projektforløb for mellemtrinnet. I projektperioden besøger eleverne selv og får besøg af forskellige virksommer, så de kan undersøge forskellige erhversretninger og vilkår for et godt arbejdsliv.

Og meget meget andet.. Følg med på skolens facebookside for løbende opdateringer og billeder fra og om de forskellige projekter!